Vloeibaar Zandcement

Op zoek naar een innovatieve oplossing voor je dekvloer? Overweeg dan vloeibaar zandcement, een veelzijdig materiaal dat perfect aansluit bij diverse toepassingen. Of je nu bezig bent met een vloerrenovatie, nieuwbouwproject of het leggen van vloerverwarming, vloeibaar zandcement biedt de ideale oplossing.

Vloeibaar Zandcement

Wat is vloeibaar zandcement?

Vloeibaar zandcement is een gegoten gietdekvloer, die door middel van een kleine betonpomp binnen in uw project gespoten wordt. Door de vloeiende eigenschappen is het uitermate geschikt voor situaties waarin bijvoorbeeld minimale dikte van groot belang is. Met een minimale dikte vanaf slechts 2 cm maakt het ideaal voor projecten waar de geringe hoogtes van belang zijn. Nog dunner? Denk aan egaliseren.

Efficiënt Pompen voor Snel Resultaat
Dankzij de vloeibare aard van deze dekvloer is het eenvoudig te pompen, waardoor het aanbrengen moeiteloos en snel verloopt. Zo kan er in één dag wel 1.000 m2 vloer gerealiseerd worden. Bespaar tijd en moeite met vloeibaar zandcement, zonder in te leveren op kwaliteit.

Vloeirbaar cement dekvloer

Vloerverwarming met Vloeibaar Zandcement

Het gebruik van vloeibaar zandcement in combinatie met vloerverwarming is een slimme keuze. Door de vloeibare consistentie zorgt het vloerenpakket ervoor dat het volledig om de vloerverwarmingsslangen gepakt is. Dit geeft een optimale warmtegeleiding, waardoor je geniet van een efficiënte en gelijkmatige warmteverspreiding in je woning. Zorg dat de leidingen goed vast zitten aan de ondergrond en voorkom het opdrijven hiervan!

Vloeibaar cement dekvloer droogtijd

Een veelgestelde vraag is de droogtijd van vloeibaar zandcement. In ideale omstandigheden is de droogtijd relatief kort (4 dagen overtegelbaar). De droogtijd kun je zelf ook beïnvloeden door ervoor te zorgen dat het vocht weg kan (raampje open) en een goede temperatuur (kacheltje, zet de vloerverwarming in ieder geval niet aan!). Vraag naar de juiste vloer voor de juiste toepassing.

Toepassingen van Vloeibare Zandcement

De standaard in vloeibaar zandcement is de Weber VZC. Of je nu een ervaren aannemer bent of een doe-het-zelver, Weber VZC biedt de kwaliteit die je zoekt. Weber VZC kan toegepast worden op diverse opbouwen en toepassingen:

  • Natte Ruimtes: Perfect voor badkamers, keukens en toiletten.
  • Hechtende Dekvloer: Geschikt voor toepassing op betonnen, steenachtige en cementgebonden ondergronden.
  • Zwevend Vloersysteem: Geschikt als niet-hechtende of zwevende dekvloer, waar bijvoorbeeld contactgeluid geminimaliseerd moet worden.
  • Zwaluwstaartplaten: Als opbouw op uw houten balklaag vloeren.
Vloeibaar zandcement weber

Vloeibare dekvloer

BBM Vloeren heeft een uitgebreid aanbod aan dekvloeren. Of je nu een enthousiaste doe-het-zelver bent die een kleine ruimte aanpakt of een professionele aannemer betrokken bij een grootschalig bouwproject, wij hebben de perfecte vloeroplossing voor je.

Cementdekvloer
De cementdekvloer is de standaard op het gebied van dekvloeren. Deze veelgekozen optie staat bekend om zijn veelzijdigheid en prijs.

Anhydriet
De gipsgebonden variant van de gegoten vloer. Anhydrietvloeren hebben een hoge warmtegeleiding, waardoor ze ideaal zijn voor vloerverwarmingssystemen.

Eco2Floor
Kies voor milieubewustheid met onze Eco2Floor. Deze duurzaam geproduceerde vloer is ontworpen met het oog op ecologische verantwoordelijkheid.

Sneldrogende
Heb je een project met strakke deadlines? Onze sneldrogende dekvloeren bieden de oplossing. Binnen slechts 24 uur is deze vloer overtegelbaar, waardoor je snel verder kunt met de volgende stappen van jouw project. Efficiëntie zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij BBM Vloeren begrijpen we dat elke vloer uniek is en verschillende eisen heeft in diktes, opbouw, isolatie en afwerking. Voor elk project een oplossing, zodat je keuze aansluit bij jouw specifieke behoeften eisen. Neem contact op voor een uitgebreid advies en offerte.

Vloeibaar zandcement pomp

Vloeibaar zandcement offerte

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

Voor ieder oppervlakte, van groot tot klein, of het nu moeilijk te bereiken plek is of het de hoogte in moet, er is een oplossing die bij uw project past. Om vloeibare zandcement te bestellen moeten we het een en ander weten, zoals de verwachte dikte en vierkante meters. Wij maken uw project van A tot Z en voorzien in een voor u gespecificeerde offerte en vrijblijvend advies.

Een greep uit de gerealiseerde vloeren van BBM Vloeren: