Betonvloer Tilburg - Leuq Dameskleding

Leuq, al jaren een begrip op het gebied van dameskleding in Tilburg, gaat uitbreiden. BBM Vloeren mocht hier de nieuwe betonvloer leveren, om zo de industriële look van het pand vorm te geven. U kunt nu ook terecht bij de nieuwe winkel van Leuq, te vinden in de Reeshof, aan het Stadsplein Forum.

De betonvloer dient als basis van de volledige uitstraling van de winkel en kan in vele verschillende afwerkingen geleverd worden. Leuq heeft voor haar nieuwe locatie een betonvloer te Tilburg gekozen met een stoere, rauwe uitstraling. Zo is er een industriële look gecreëerd in het nieuwe pand.

Vloerverwarming

Deze betonvloer in Tilburg is voorzien van vloerverwarming. Met gewoon gestort beton zou dit problemen op kunnen leveren. Wanneer u dit laat uitvoeren door de specialisten van BBM Vloeren, dragen zij er zorg voor dat de juiste, geschikte materialen gebruikt worden in uw vloer. Zo kan een betonvloer uitstekend functioneren als drager van uw vloerverwarming.

Betonvloer Tilburg - winkelpand

Omdat het een winkelpand van 100 M2 betreft, is de belasting van de vloer niet zo groot als bij vloeren die een industriële toepassing hebben. De wapening die gekozen is in deze betonvloer Tilburg kan dan ook van een lichtere variant wapeningsnetten zijn. De dikte van de vloer kan dan ook aangepast worden op deze utiliteitsbouw, zodat er op de kosten van deze betonvloer in Tilburg bespaard kan worden.

Volledig project

Uw volledige project is aan BBM Vloeren goed uitbesteed, van start tot eindoplevering. Wij ontnemen u alle zorg omtrent uw nieuwe vloer. Het enige wat u hoeft te doen is na afloop genieten van uw opgeleverde betonvloer. Wat wij concreet voor u kunnen betekenen:

  • Passend maken en leggen van de isolatie en wapening van de vloer
  • Het leggen en aansluiten van de vloerverwarming
  • Uitzetten van het door u gewenste peil
  • Uw pand voorzien van een betonnen vloer met een stoere industriële look

Voor een betonvloer die bij uw wensen en eisen past, neemt uw contact op met BBM Vloeren.Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden van woonbeton of een bedrijfsvloer met u te bespreken.