Betonvloer impregneren

Houdt uw betonvloer langer mooi. U wilt een prachtige betonvloer en neemt hiervoor natuurlijk ook de juiste voorzorgsmaatregelen om deze zo lang mogelijk goed te kunnen houden. Dan hebt u er vast al voor gekozen om uw betonvloer te laten vlinderen. Aan de betonvloer moet net als elke andere vloer onderhoud gepleegd worden. Door het impregneren en het juiste onderhoud kunt u zeer lang plezier ervaren van uw vloer.

woonbeton

Beton veredeling

Als u ervoor kiest om uw betonvloer te laten voorzien van een impregneer zal uw vloer veel beter beschermt zijn. Door de zogenaamde veredeling van het beton wordt deze constant beschermt, geconserveerd en versterkt. Het impregneren van de vloer gebeurt op korte termijn na het afwerken van uw betonvloer. Het chemische proces van de impregneer en uw betonvloer gaat tot vele maanden door om zijn optimale effect te bewerkstelligen. U kunt dit terugzien doordat de impregneer steeds meer een matglanzend effect heeft gegeven aan de vloer waardoor de nuances van gevlinderde betonvloer naar voren komen. Uw betonvloer zal veel minder snel slijten.

betonvloer impregneren

Buitenbeton impregneren

Elke betonvloer is gebaat bij een impregneer. Als u buitenbeton voorziet van een impregneer zal dit ervoor zorgen dat uw beton veel sterker is en de levensduur hierdoor verlengt wordt. Tevens zorgt de impregneer ervoor dat mossen en algen veel minder vat krijgen om over uw buitenbeton heen te groeien en zo dus vele malen langer mee gaat. In de zakelijke omgeving zoals een autogarage of fabriek kan de impregneer een grote uitkomst bieden. De industriële betonveredeling zorgt ervoor dat de vloer beter beschermt is tegen beschadigingen door gebruik. Een verduurzaming van het product.

Onderhoud van een betonvloer

Om uw betonvloer goed schoon te kunnen maken is het raadzaam om water te gebruiken en te kiezen voor een natuurlijke, PH-neutrale zeep. Reinig uw vloer met zachte materialen zoals een vlakmop of dweil. Schuursponsjes of andere producten met een schurend component kunnen krassen in uw vloer, let hier dus op. Vermijd tevens alkalische reinigingsproducten of met een hoge zuurgraad, omdat deze de vloer aan kunnen aantasten.

Genieten van uw betonvloer

BBM Vloeren verzorgt alle stappen vanaf de voorbereiding tot aan de allerlaatste fase van uw betonvloer in het aanbrengen van de impregneer. Het enige dat u dan nog rest is onbezorgd genieten van uw nieuwe vloer! Wacht dus niet langer en neem contact op met BBM Vloeren.

betonvloer impregneren onderhoud

Een passend advies

De vloer die bij u past

Elke eindgebruiker heeft natuurlijk zijn eigen unieke wensen en voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat uw vloer volledig afgestemd is op uw wensen, staan de specialisten van BBM Vloeren u graag te woord. Zo krijgt u een resultaat dat bij u past en waar u blij mee zult zijn. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Laat BBM Vloeren van A tot Z in uw project voorzien.

Een greep uit de gerealiseerde betonvloeren: