Vloeistofdichte vloer

Er worden grote eisen gesteld rondom uw vloer. Werkt u met vloeistoffen die het milieu kunnen schaden, dan moet u volgens de wetgeving gebruik maken van een vloeistofdichte vloer. Bedrijfstakken die veelal gebruiken maken van een vloeistofdichte vloer zijn:

  • (Auto) wasstraten
  • Garages
  • Fabrieken
  • Chemische industrie
  • Agrarische industrie

BBM Vloeren voorziet al deze industrieën van een oplossing, zodat uw vloer aan de hedendaagse normen voldoet.

Vloeistofdichte Betonvloer

Een betonvloer is een sterke, praktische oplossing voor uw industriële werkzaamheden. Een gevlinderde betonvloer is van zichzelf al enigszins vloeistof kerend, maar niet volledig vloeistofdicht. Zodra schadelijke stoffen de mogelijkheden hebben om in het beton te trekken, is het noodzakelijk om een vloeistofdicht voorziening op maat te laten maken door BBM Vloeren.

vloeistofdichte vloer

Vloeistofdichte Kunststof vloeren

Met een vloeistofdichte vloer van beton bent u in de meeste gevallen voorzien in de industriële bedrijfstakken. Echter kan het ook noodzaak zijn dat uw kunststof vloer een vloeistofdicht voorziening heeft, bijvoorbeeld in showrooms. . Omdat er veel verschillende kunststof vloeren bestaan, heeft elke vloer zijn eigen passende oplossing nodig. BBM Vloeren komt bij u langs om tot een juist en uitgebreid advies te komen betreffende uw vloer, zodat u zeker voorzien bent van de juiste vloeistofdicht voorziening, op de juiste vloer.

vloeistofdicht voorzienig cur vvv

Verklaring Vloeistofdichte Voorziening

BBM Vloeren zorgt er voor dat uw vloeistofdichte vloer altijd aan de hedendaagse eisen voldoet, geheel volgens de staande Cur regels. Zodra er voldaan wordt aan de Cur regels, bent u in het bezit van een geldige Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (Cur/VVV). Met deze verklaring bent u er zeker van dat uw vloer:

  • Zowel chemisch als mechanisch zwaar belastbaar is.
  • Voorzien is van een sterke, slijtvaste laag.
  • Een egaal, naadloos geheel vormt.
  • Makkelijk in onderhoud is.

Een vloeistofdichte vloer, die voldoet aan alle gestelde normen en specifiek is afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten. Dat is wat u krijgt als u de professionals van BBM Vloeren uw voorziening laat treffen, neem contact op voor een vrijblijvend advies.