Vloeren Eindhoven

In Eindhoven en omgeving op zoek naar een vloerenbedrijf, waarvan u verzekerd bent van een vloer van topkwaliteit? BBM Vloeren is met zijn meer dan 30 jaar ervaring in de vloerenbranche dé partij om uw vloer te maken. Met een breed scala aan ondervloeren en afwerkvloeren, is er voor elk project een oplossing. Of het nu gaat om een betonvloer, een dekvloer of en gietvloer in Eindhoven, bij ons altijd een passend advies met een vrijblijvende offerte. Ook voor uw gehele vloeren oplossing.

Beton vloeren Eindhoven

Beton kent veel verschillende vormen en afwerkingen. Van fundering tot industriële gevlinderde betonvloer, maar ook voor in uw huis is er een oplossing, woonbeton. Voor uw zakelijke en particuliere project is een oplossing met beton een al een snel gemaakte keuze. Het storten van de betonvloer kan in Eindhoven op kleine en grote projecten, of het nu gaat om een woonkamer van 50 m2 of een bedrijfshal van 1000 m2, op elke locatie is een gevlinderde betonvloer te verwezenlijken.

gevlinderde betonvloer bedrijfshal

Woonbeton Eindhoven

In uw woning bent u op zoek naar een unieke vloer van kwaliteit. Met zijn stoere industriële uitstraling is het woonbeton de gevlinderde betonvloer voor de particuliere markt. Woonbeton in Eindhoven is in elke ruimte in uw woning toepasbaar, maar ook als buitenterras is beton geschikt. Zo heeft u een look die naadloos op elkaar aansluit. Tel daar het comfort van vloerverwarming die in uw vloer verwerkt is bij op en een woonbetonvloer is al snel de oplossing voor uw eigentijdse vloer met uniek uiterlijk.

woonbeton

Cementdekvloer Eindhoven

Of uw afwerking nu een tegelvloer, parket of gietvloer moet zijn, uw eindvloer moet op een goede manier vervaardigd kunnen worden op uw ondervloer. Dan is een dekvloer van kwaliteit voor nodig. Een cementdekvloer is dé ondervloer om uw oppervlakte vlak te maken. Verschillen in hoogtes kunnen desgewenst worden aangepast, zodat de vloer gelegd kan worden op het gewenste peil. Weet u niet zeker of een cementdekvloer voldoet aan de eisen en wensen van uw project? Met het vaktechnische inzicht van BBM Vloeren hebben we voor elke dekvloer een oplossing, zoals:

cementdekvloer brabant

Vloer egaliseren Eindhoven

Uw bestaande vloer is niet egaal genoeg, beschadigd of voldoet gewoonweg niet aan de gestelde eisen. Uw eindafwerking kan niet gemonteerd worden. In plaats van te hakken en breken is het egaliseren van uw beschadigde vloer een praktische oplossing.

  • Elke dikte, van enkele centimeters dikte tot bestaand werk naar nul smeren.
  • Binnen één dag te realiseren, en alles wordt netjes achtergelaten.
  • Binnen één dag weer begaanbaar, geen stagnatie in uw bouwproces.
  • Op elke locatie, van een paar meter tot wel duizend meter per dag.
egaline vloer

Gietvloer Eindhoven

Een gietvloer is een graag geziene eindvloer op kleur. Beschikbaar als RAL kleur, is een kunststof vloer de oplossing voor een naadloze, gladde, strakke vloer. Maar ook als betonlook gietvloer, een variant die het idee van woonbeton op zijn geheel eigen wijze in uw huis haalt. Een paar millimeter dekking is al genoeg om één van deze vloeren te verwezenlijken, en zo uw eigen design in huis te halen. Zowel particulier als zakelijk zijn er talloze mogelijkheden om een gietvloer te verwerken in uw project in Eindhoven.

gietvloer woning

De vloer die bij u past

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

Een vloer is niet zomaar gekozen. Elke vloer kent vele afwerkingen en opties. Om tot in de puntjes in uw vloer te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. U kunt er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt voor een scherpe prijs.

Een greep uit de door BBM Vloeren gerealiseerde vloeren.