Vloeren Tilburg

Bent u in Tilburg en omgeving op zoek naar een bedrijf dat u voorziet van een strakke vloer, die aan al uw wensen en eisen voldoet? Vloeren bedrijf BBM Vloeren is dan het bedrijf dat u zoekt!

In vloeren zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden en afwerkingen te bedenken. Om tot een goed eindresultaat te komen moet u een partij hebben die een uitgebreid en professioneel advies weet te geven. Met onze kennis en méér dan 30 jaar ervaring in de vloerenbranche is BBM die partij. Zowel zakelijk als particulier

Beton vloeren Tilburg

Een betonvloer is een afgewerkte vloer met een unieke industriële uitstraling. Met opties zoals vloerverwarming en vlinderen in verschillende afwerkingen, is er altijd een betonvloer die bij u past. Verkrijgbaar voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Betonvloer TilburgProject: Betonvloer Tilburg winkel Leuq Dameskleding

Gietvloer Tilburg

Een gietvloer is een egale strakke vloer. Deze wordt van hoogwaardige kwaliteit kunststof gemaakt, welke verkrijgbaar in elke kleur die u maar wenst. Tevens kunt u ook nog eens kiezen in een verzegeling om het krassen en slijten tegen te gaan, in matte en glanzende afwerking.

Zandcement dekvloer Tilburg

De ondervloer in elke bouw. Met een cement dekvloer bent u verzekerd dat uw vloer een egaal oppervlak wordt, om elke afgewerkte eindvloer op te monteren. Oneffenheden worden glad gestreken en de volledige vloer wordt naar het gewenste peil gebracht.

cementdekvloer afwerken

Project: cementdekvloer Tilburg

Vloer egaliseren Tilburg

Wanneer de bestaande vloer niet voldoet aan de gestelde eisen, is egaliseren de oplossing. Hierdoor veranderd de hoogte van uw vloer nagenoeg niet, maar wordt wel weer hersteld naar een product dat geschikt is voor gebruik.

egaliseren vloerProject: Vloer egaliseren Westermarkt Tilburg

Heeft u interesse in één van de diensten die BBM Vloeren u te bieden heeft? Neem dan gerust contact op voor een passend advies en vrijblijvende offerte.