Coating betonvloer

Een gevlinderde betonvloer is een prachtige eindvloer met een unieke eigen look. Een product dat sterk en robuust is van zichzelf. Het kan echter beschadigingen oplopen en vlekken kunnen in de vloer trekken. Om de betonvloer helemaal compleet te maken is er de coating betonvloer.

coating-betonvloer3

Vloeistofdichte vloer

Door het toepassen van een coating betonvloer wordt ervoor gezorgd dat de vloer een toplaag heeft die de vloer afsluit. Zodoende krijgen vlekken geen kans, ze kunnen immers niet in de vloer trekken.

Met schoonmaken levert dit nog meer voordelen op. Elke vloeistof, van een glas wijn in huis tot motorolie in de garage, blijft netjes bovenop de vloer liggen. Zodoende hoeft u het alleen eventjes op de boenen en de vloer is weer als nieuw!

Beschermende laag

De coating betonvloer is op basis van een kunststof PU. Hierdoor is de toplaag ook nog eens extra verstevigd. In plaats van dat uw vloer beschadigingen oploopt door gebruik, is het de toplaag die dit te voorduren krijgt. De coating is toe te passen in elke ruimte, zoals:

  • Keukens
  • Woonkamer
  • Garages
  • Showrooms
  • Zware industriële toepassingen.

De betonvloer blijft door de jaren heen beschermd, zodat u kunt doen en laten wat u wilt op uw vloer.

gevlinderde betonvloer

Mat of zijdeglans

De coating is een transparante afwerking, zodat de unieke structuur van de betonvloer zichtbaar blijft. Keuze in afwerking is er in een matte of zijdeglans variant. Kiest u voor de matte coating betonvloer, dan kunt u rekenen op de traditionele look van de beton, met een rauwere uitstraling. Heeft zijdeglans uw voorkeur, de leeft de betonvloer wat meer op. De effecten die in de vloer zitten komen dan meer naar boven.

Coatingvloer op kleur

U kunt ook kiezen voor een coatingvloer op kleur. Hierdoor krijgt uw vloer een egale toplaag in elke RAL-kleur die u maar wilt met alle eigenschappen van de transparante variant.

coatingvloer

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

De coating betonvloer die bij u past

Om uw coating tot in de puntjes te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt, voor een scherpe prijs.