Coating betonvloer

Een gevlinderde betonvloer is een prachtige, sterke en robuuste eindvloer. Toch zijn er ook projecten waar de betonvloer niet in alle wensen en eisen van de gebruiker kan voorzien. In dat geval bestaat er de mogelijkheid om met een coating betonvloer de huidige vloer te overlagen.

Een coating vloer is een toplaag op de huidige vloer op basis van epoxy, welke standaard in 2 lagen aangebracht kan worden. Hierdoor is de betonvloer voorzien van een vernieuwde toplaag en geeft zo weer een frisse upgrade. Deze eindvloer is verkrijgbaar in nagenoeg elke RAL-kleur.

Coating betonvloer

Coating bedrijfshal

Er zijn veel verschillende types epoxy en coatings. Voor elke project is er een op maat gemaakte oplossing. Een industriële vloer coating kan bijvoorbeeld andere eisen hebben in de logistiek dan in een chemische productie ruimte. De slijtvastheid en weerbaarheid tegen bepaalde vloeistoffen kunnen van belang zijn in de keuzes van de coating. Ideaal in ruimten voor opslag en logistiek, productie, werkplaatsen, garages en bijvoorbeeld de agrarische sector.

Coating bedrijfshal

Coating vloer garage

In uw garage of schuur kan ook goed een epoxy coating toegepast worden. Afhankelijk van de ondergrond kan de opbouw aangepast worden om zo elke garagevloer een strakke kleur te geven. Zo kunnen we bijvoorbeeld bij een cementdekvloer coaten de vloer eerst voor egaliseren, om zo een strakke ondergrond te creëren voor de twee laags coating.

Coating betonvloer waterdicht

Door het toepassen van een coating betonvloer wordt ervoor gezorgd dat de vloer een toplaag heeft die de vloer afsluit. Zodoende blijven vloeistoffen en vlekken bovenop het oppervlak liggen, en krijgen ze geen kans om in de vloer trekken. Heeft uw vloer een vloeistofdichtverklaring nodig? Dan kan de epoxyvloer de oplossing zijn voor u! Schadelijke stoffen kunnen zo niet in de bodem trekken.

coating garage

Coating in één dag

Voor projecten waar een grote tijdsdruk op ligt of productieruimtes die zo snel mogelijk weer in bedrijf moeten raken, zijn er ook coatings die binnen één dag aan te brengen zijn. Na het aanbrengen van de laatste laag, is de vloer weer belastbaar na 2 uur. Zodoende is de overlast minimaal en kan de ruimte snel weer gebruikt worden!

Epoxy gietvloer

Om in de eisen en wensen van uw project te voorzien, stellen we een systeem samen dat daar op aansluit. Denk aan UV-bestendigheid, antislip en chemische en mechanische bestendigheid en begaanbaarheid. Zo kan het zijn dat in plaats van een coating, er een epoxy gietvloer nodig is voor uw project. Het grote verschil zit hem dan in de aan te brengen lagen, daar waar een coating doorgaans twee lagen is, zal een gietvloer vaak uit vier lagen bestaan. Vraag naar de mogelijkheden.

Vloeren van A tot Z

BBM Vloeren is het vloerenbedrijf dat uw project van professioneel gelegde vloeren voorziet. Naast het coaten van uw vloer zijn wij zijn in staat uw volledige vloerenproject uit handen te nemen. Zodoende ligt het gehele project in de handen van één partij en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het reilen en zeilen van uw vloeren.

Coating trap

De coating die bij u past

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

Een coating betonvloer kent vele afwerkingen en opties. Om tot in de puntjes in uw coating te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. U kunt er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt voor een scherpe prijs.

Project: Coatingvloer met gekleurde vlakken

Project: Oude vloer herstellen