Vloerverwarming; comfort in huis

Een huis is niet compleet zonder een goed geïnstalleerde verwarming. Waar in het verleden meestal gebruik gemaakt werd van radiatoren, wint tegenwoordig de vloerverwarming het als hoofd- of bijverwarming. En dat is met goede reden! Het extra comfort dat dit oplevert in uw woning is van grote waarde.

zandcement dekvloer vloerverwarming

Voordelen vloerverwarming

Ten opzichte van traditionele verwarmingsmethodes geeft een vloerverwarming op diverse punten net dat beetje extra, wat het leefgenot in uw huis naar een hoger niveau tilt. Enkele voordelen van vloerverwarming zijn:

  • De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de oppervlakte, er zijn dus geen warmte ‘hotspots’
  • Een snelle opwarming, die makkelijk te controleren is. Hierdoor is het in huis altijd de temperatuur die u wilt.
  • Meer ruimte in huis wat in te delen is naar uw wensen. De grote, logge radiatoren die het huis tekenen komen immers te vervallen.
  • En een aanzienlijke besparing op de gasrekening!

Nieuwbouw en aanbouw

Als u vanaf de grond af aan nieuw gaat bouwen, wilt u natuurlijk dat uw nieuwe thuis van alle gemakken is voorzien. Vloerverwarming is zo’n luxe die dan niet meer is weg te denken is.

Bij het uitbreiden van een huis heeft u ook de mogelijkheid vloerverwarming hierin te verwerken. Heeft de huidige woning geen vloerverwarming? Geen probleem, BBM Vloeren biedt u diverse oplossingen om het gehele pand van vloerverwarming te voorzien.

Wij komen bij u langs, en in overeenstemming met u wordt de beste toepassing gekozen, zodat het eindresultaat te allen tijde van de grootste kwaliteit is.

vloerverwarming aanleggen

Afgewerkte vloer vloerverwarming

Naast het monteren van de vloerverwarming, biedt BBM Vloeren ook de mogelijkheid om uw ondervloer en afgewerkte eindvloer te verwerken in uw woning. Als ondervloer is de zandcement dekvloer de oplossing voor een egale ondervloer, waarop elke eindvloer perfect aangelegd kan worden.

Ook voor de afgewerkte eindvloer biedt BBM Vloeren diverse oplossingen, zoals een:

Als u ook het comfort van vloerverwarming wilt, neem dan contact op met de vakmensen van BBM Vloeren. Zo kan u binnen de kortste keren ook genieten van alles wat vloerverwarming u biedt.