Betonvloer storten

Het begin van elke bouw ligt in het grondwerk, het is de basis om de rest van uw bouw of verbouwing te voorzien. Een betonvloer storten is daarom een van de eerste essentieel bouwprocessen om goed verder te kunnen gaan.

Fundering storten

Na het uitzetten van een bouw kan er pas echt begonnen worden als de fundering gestort is. Dit is de basis waarop verder gewerkt kan worden. Er zijn vele verschillende manieren om een fundering te storten, bijvoorbeeld op isolatie of in samenwerking met heipalen. Omdat deze keuzes vaak maatwerk betreft, komt BBM Vloeren bij u langs om een professioneel advies uit te brengen, om zo de fundering te storten die bij uw project past.

betonvloer storten

Werkvloer storten

Een werkvloer is een betonnen vloer die als basis dient van uw oppervlakte. Deze wordt vlak onder de rei opgeleverd. Dit houdt in dat de vloer grof is afgewerkt, een ideale betonvloer om de rest van het bouwproces in te voorzien. De werkvloer wordt vaak gestort op isolatie, om bijvoorbeeld de warmte van uw toekomstige vloerverwarming binnenshuis te houden.

Tevens wordt deze gestorte betonvloer voorzien van gewapend beton, om het één geheel te maken. In een later stadium kan de egale zandcement dekvloer verwerkt worden, om zo richting het eindresultaat te komen wat u voor ogen heeft. BBM Vloeren kan u voorzien in al deze facetten. Zo is uw vloer van fundering tot afgewerkte vloer in vertrouwde handen en weet u zeker dat uw project zal slagen.

Gevlinderde betonvloer storten

Wilt u dat de betonvloer meteen de afgewerkte vloer is? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Door te kiezen voor een gevlinderde betonvloer krijgt u meteen de eindvloer die u voor ogen heeft.

betonvloer storten dmv een betonpomp

Betonvloer storten op de moeilijkste plekken

Door het juiste materieel op de juiste plaats in te zetten, is niets onmogelijk met betrekking tot een betonvloer storten. Zo kan BBM Vloeren voor u het gehele stort proces verzorgen, waarbij zij op elke plek die u maar kan verzinnen uw betonvloer kan storten. Op een 6e verdieping, achter op een perceel waar geen auto of vrachtwagen bij kan komen, niets is te gek.

Neem contact op met de professionals van BBM Vloeren en laat een betonvloer storten die perfect bij uw project past.