Buitenbeton

Beton kent vele vormen en maten. Beton wordt dan ook niet alleen gebruikt in de binnenbouw, zoals de industrie en woonbeton, maar ook buiten in de open lucht wordt beton op diverse manieren ingezet.

buitenbeton-passerelle
beton-vijver

Passerelle Vanderlande

BBM heeft voor Vanderlande Industries BV een buitenbeton project gerealiseerd. Om de verschillende gebouwen met elkaar te verbinden, is gekozen om een passerelle te bouwen. Zo blijven de mensen die bij Vanderlande in de weer zijn lekker droog als zij van A naar B onderweg zijn.

Om de passerelle sterk te maken en ook nog eens esthetisch mooi af te werken, is gekozen om het voetpad van gekleurd beton te maken. De afgewerkte betonvloer is daarna gestraald en geïmpregneerd met een speciaal verstevigend middel. Zodoende behoudt de betonvloer zijn antislip eigenschap en is ook nog eens een lust voor het oog.

buitenbeton

Beton totaalproduct

Beton kan in de open ruimte op veel manieren ingezet worden, zoals bovenstaande passerelle. Maar ook gebezemd beton behoort tot de opties. Dat is een uiterst ruwe beton variant die geschikt is om er met zwaar verkeer over te rijden. Ook terrassen en opritten zijn mogelijk.

BBM Vloeren verzorgt uw betonproject van bekisting, storten en afwerken tot en met verzegelen en impregneren. Een totaalproduct!

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

De betonvloer die bij u past

Een buiten betonvloer heeft vele afwerkingen en opties. Om tot in de puntjes uw betonvloer te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt, voor een scherpe prijs.

Een greep uit de gerealiseerde betonvloeren van BBM Vloeren: