Tillywood in de nieuwe spoorzone 013

Het platform voor en door Tilburgers, Tillywood, gaat een nieuwe locatie betrekken.

Dat heeft nogal wat voeten in de aarde voordat het eenmaal zo ver is. Gelukkig was er locatie die aan alle wensen voldeed; het voormalig van Gend & Loos terrein lang de Hart van Brabantlaan. Bij uitstek de nieuwe ‘place to be’. De gemeente Tilburg gaat namelijk een heus stadspark hier ontwikkelen om de nieuwe spoorzone van 013 kracht bij te zetten.

Tillywood Talenthouse

Het betrekken van het oude pand gaat niet zomaar. Er diende het één en ander te gebeuren om het Tillywood Talenthouse om te toveren totde ruimte die het geworden is. In BBM is de partner gevonden die het pand van binnen opknapte.

Betonvloer Tillywood Tilburg

Buiten de algemene klussen, die vakkundig uitgevoerd zijn, zoals stucadoor- en schilderwerken draagt BBM natuurlijk zorg voor een uitstekende vloer.

Zo is er in de 200 m² tellende bedrijfsruimte een betonvloer verwerkt zodat Tillywood zich lekker kan gaan uitleven. De betonvloer is afgewerkt met een coating zodat deze lang beschermt is tegen vuil, vlekken en beschadigingen.

Opties betonvloer

Een betonvloer kan in alle soorten en maten geleverd worden. Van woonbeton in en rondom huis, een betonvloer in de bedrijfsruimte zoals bij Tillywood, of een industriële betonvloer voor de zware belasting.

Ook zijn er verschillende opties te bedenken in de afwerking van een betonvloer zoals:

Uitgebreid advies en vrijblijvend een offerte

De betonvloer die bij u past

Een gevlinderde betonvloer heeft vele afwerkingen en opties. Om tot in de puntjes in uw betonvloer te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt voor een scherpe prijs.

Een greep uit de door BBM Vloeren gerealiseerde betonvloeren: