Betonbekisting

Beton is een vloeibaar product dat enkele uren, dagen, weken of soms zelfs maanden nodig heeft om volledig uit te harden. Om ervoor te zorgen dat uw project alleen beton heeft in de vorm en op de plek die u voor ogen heeft, dient er gebruik gemaakt te worden van betonbekisting. Dat wil zeggen dat er een soort mal gemaakt wordt waarbinnen het beton gestort gaat worden. De bekisting bestaat meestal uit hout met een zeer glad oppervlak zodat de beton hier niet aan zal hechten. Na het storten en uitharden van het beton, wordt de bekisting verwijderd.

betonbekisting

Voor elk project een oplossing

Wat u ook voor locatie in gedachten hebt, BBM Vloeren is overal inzetbaar. Door te beschikken over een uitgebreide vakkennis, kunde en de juiste materialen is vrijwel alles mogelijk. Zelfs lastig te bereiken plekken worden voorzien van betonbekisting en kunnen worden gestort met flexibele betonslangen. Grote of kleine oppervlaktes, woonbeton of voor de zakelijke en of industriële markt, BBM Vloeren staat graag voor u klaar.

Wapening

Beton krijgt veel te verduren door het dragen van zware lasten, intensief gebruik met zwaar materieel of door krimpspanningen van onder andere temperatuur. Voor de betonvloer die wat extra stevigheid vereist kan BBM Vloeren naast het aanbrengen van de bekisting en het storten van het beton ook zorgen voor de wapening van uw project. Zo is uw vloer beter bestand tegen intensief gebruik en beter beschermt tegen scheuren en het afbrokkelen van het beton. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende soorten wapening.

Gewapend beton

Afhankelijk van de oppervlakte, dikte van het te storten beton en uiteindelijke doel van de vloer, wordt er gekozen voor de juiste wapeningsnetten. Deze betonvloer wordt voorzien van bouwstaalmatten die geschikt zijn om extra zware lasten te kunnen verdragen. Er kan ook voor gekozen worden om tijdens het aanmaken van het beton staalvezel eraan toe te voegen. Het storten en wapenen is een geïntegreerd proces en uw vloer is uiteindelijk in zijn geheel gewapend. Er is hiermee aanzienlijk tijd bespaard doordat u geen dagen verliest aan wapenen en daarna beton storten.

bekisting fundering

Eén specialist

Wanneer u kiest voor BBM Vloeren, dan kiest u voor een betrouwbare partner die uw project van A tot Z verzorgt. Van het aanmeten en aanbrengen van de betonbekisting, tot het wapenen en storten van het beton. U kunt alle zorgen uit handen geven en genieten van het eindresultaat.

betonvloer tuin

Een passend advies

De vloer die bij u past

Elke eindgebruiker heeft natuurlijk zijn eigen unieke wensen en voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat uw vloer volledig afgestemd is op uw wensen, staan de specialisten van BBM Vloeren u graag te woord. Zo krijgt u een resultaat dat bij u past en waar u blij mee zult zijn. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Laat BBM Vloeren van A tot Z in uw project voorzien.

Projecten