Industriële betonvloer

Voor uw zakelijke oplossing wenst u een vloer die veel kan verduren en weinig onderhoud nodig heeft.
De industriële betonvloer is dan dé oplossing voor u. Voor nagenoeg elk project is er een oplossing met beton te bedenken, bijvoorbeeld in uw:

  • Bedrijfshal

  • Fabriek of werkplaats

  • Garage

  • Showroom

  • Kantoor

Betrouwbare partij

U bent op zoek bent naar een betrouwbare partij die met u mee wilt denken en werken om uw project zo vlug mogelijk van een betonvloer te voorzien. Voor kleine maar juist ook voor grote oppervlaktes van wel duizenden vierkante meters staan onze vakmensen voor u klaar. Bent u in tijdsnood gekomen om de datum van oplevering te halen? Zelfs in krappe tijdsschema’s is er veel mogelijk, BBM Vloeren werkt de vloer af van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Zo stagneert het project en werkzaamheden zo min mogelijk stil.

betonvloer-industrieel-afwerken

Bedrijfsvloer van A tot Z

Samen met u wordt er gekeken wat er voor uw project nodig is. Door onze brede inzetbaarheid kunnen we uw bedrijfsvloer van begin tot eind faciliteren. Of het nu gaat om een oud magazijn van 200 m2 dat toe is aan vernieuwing, een betonvloer van meer dan 1.000 m2 of betonwerk met speciale eisen gemaakt moet worden, voor elk project een oplossing, van grondwerk tot eindafwerking

betonvloer bedrijfshal

Betonvloer wapenen

Beton moet gewapend worden met staal om er één geheel van te maken en het product van zijn stevigheid te voorzien. Naast de veelgebruikte enkele wapening en dubbele wapening, kan er ook gekozen worden voor specialistische wapening, zoals staalvezel wapening. Zo kan uw industriële betonvloer zelfs de aller zwaarste lasten zonder problemen doorstaan. Advies nodig over de benodigde wapening, geen probleem!

betonvloer bedrijfshal wapening

Antraciet betonvloer bedrijfshal 1400 M2

Bekisting beton

Het timmerwerk dat voorafgaat aan het storten van uw betonvloer behoort ook tot de mogelijkheden van BBM Vloeren. Uw project wordt voorzien van een funderingskist en of bekisting met open einden en uiteraard wordt deze na het afwerken van de bedrijfsvloer weer netjes voor u verwijderd wanneer het nodig is.

Betonvloer impregneren

Om uw vloer te versterken en beschermen, kan BBM Vloeren uw betonvloer voorzien van een impregneer. De impregneer zorgt ervoor deze een chemische reactie aangaat zodat uw betonvloer veredeld. Na enkele maanden bereikt deze zijn volledige effect en geeft de impregneer een matglanzend effect. Uw vloer is slijtvaster en heeft zal vele malen beter opgewassen zijn tegen de werking van vloeistoffen. Door de vochtwerende werking van de impregneer is uw betonvloer ook stukken eenvoudiger schoon te houden. Tevens zorgt de impregneer ervoor dat de kleur van uw vloer beter uitkomt en dat deze een mooie matglans vertoont.

Buitenbeton

Uw industriële betonvloer

Neem direct contact op

Blijf niet langer rondlopen met kopzorgen over de planning en uitvoering van uw project maar laat BBM Vloeren uw bedrijfsvloer tot in de puntjes verzorgen. U beschikt binnen de korte tijd over een industriële betonvloer die voldoet aan uw wensen en eisen.

Een greep uit de gerealiseerde betonprojecten van BBM Vloeren: