Woonbeton

Voorheen was een betonvloer alleen weggelegd voor het bedrijfsleven en voornamelijk voor de industrie. Maar door de grote vraag vanuit particulieren zijn er steeds meer mogelijkheden gekomen om op elke gewenste locatie een betonvloer te realiseren. Speciaal voor de particuliere markt is het woonbeton in het leven geroepen. Woonbeton kan overal in en om huis aangelegd worden. Denk hierbij aan uw woonkamer, slaapkamer, garage maar zelfs ook in de tuin met een terras of looppad. Zo beschikt u dus overal over die prachtige robuuste en industriële uitstraling in uw eigen omgeving.

woonbeton

Voordelen woonbeton

Als u kiest voor woonbeton heeft u direct een volledig afgewerkte eindvloer in uw huis. Uw werkvloer of het kale grondwerk kan al in één dag verwerkt worden tot een volledig uniek eindresultaat. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen aan woonbeton:

  • Een unieke en industriële uitstraling
  • In elke ruimte in en rondom huis aan te brengen
  • Onderhoudsarme, slijtvaste vloer
  • Naadloos aan te brengen
  • Vloerverwarming mogelijk
  • In verschillende kleuren leverbaar
Woonbeton

Een eigen kleur kiezen

Uw woonbeton vloer hoeft niet in de standaard grijze kleur geleverd te worden. Door speciale kleurstoffen toe te voegen aan het cementmengsel zijn er verschillende kleurstellingen mogelijk. Zo kunt u de kleur kiezen die bij de uw inrichting en uitstraling past. Van lichtgrijs tot tegen antraciet aan. Maar ook een blauwe of licht bruine zandkleur wordt in de woningbouw gebruikt. Ook unieke betonkleuren zijn mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Volledig unieke vloer

Beton is een natuurlijk product en is hierdoor ook licht afhankelijk van allerlei omgevingsfactoren zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Naast alle kleur- en verwerkingsopties die u kunt kiezen, zal uw vloer uiteindelijk een volledig unieke uitstraling krijgen die u nergens ter wereld precies hetzelfde terug zult vinden.

Vloerverwarming

Het is heerlijk om een woonkamer te hebben die behaaglijk warm is maar nergens die lelijke radiatoren heeft hangen. Door de samenstelling van het woonbeton is de warmte geleiding van de vloer uitstekend. Hierdoor kunt u vloerverwarming aan laten leggen dat energiezuinig is in het gebruik. U kunt dit natuurlijk zelf (laten) leggen, maar de vakmensen van BBM Vloeren nemen dit ook graag voor u uit handen. Zo hebt u één partij die uw nieuwe woonbeton vloer van A tot Z verzorgt.

Impregneren betonvloer

Woonbeton is een ontzettend robuust product. Er zullen nauwelijks krassen of andere beschadigingen gaan komen in uw vloer. Maar beton heeft van zichzelf wel een zuigende werking op vloeistoffen. Om te voorkomen dat u verkleuringen overhoudt als u een glas drinken of iets anders op uw vloer heeft gemorst, is het aan te raden om uw vloer vochtwerend te maken met een impregneer. Door de lijmende werking van de impregneer zal uw woonbeton sterker zijn en hierdoor heb u minder kans op scheuren. Tevens kunt u de vloer gemakkelijker schoonmaken. Als uw woonbeton geïmpregneerd is en zijn uiteindelijke effect na ongeveer zes maanden heeft bereikt, zult u een prachtige matte glans over uw vloer heen krijgen die de kleur van het beton nog beter omhoog haalt.

zandcement dekvloer vloerverwarming

Volledige service

BBM Vloeren is niet alleen inzetbaar voor het aanbrengen van uw woonbeton maar kunnen ook in de voorbereidende fases voor u al het werk uit handen nemen. Zo kunt u voor uw volledige project gebruik maken van één specialist die u kan voorzien van:

  • Isolatie, wapening, bekisting
  • Monteren vloerverwarming
  • Storten en vlinderen betonvloer
  • Impregneren betonvloer

Woonbeton heeft veel verschillende mogelijkheden en opties. Laat u daarom goed informeren in het kiezen van het juiste product. BBM Vloeren voorziet u van de ideale betonvloer die voldoet aan al uw wensen.

betonvloer terras

De betonvloer die bij u past

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

Een gevlinderde betonvloer heeft vele afwerkingen en opties. Om tot in de puntjes in uw betonvloer te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. U kunt er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt voor een scherpe prijs.

Een greep uit de gerealiseerde betonvloeren van BBM Vloeren: