de rotterdam vrachtwagen

Cementdekvloer penthouse De Rotterdam

Cementdekvloeren

Op het gebied van cementdekvloeren is BBM Vloeren heel wat gewend. Door het gehele land hebben wij vloeren gesmeerd op van allerhande locaties. Een kleine vloer in een woonhuis of een enorme oppervlakte voor zakelijk gebruik, overal heeft BBM Vloeren een oplossing voor. Toch komen wij soms op een locatie waarbij je je ogen uit kijkt. Zo ook in Rotterdam.

De Rotterdam

De Rotterdam, het nieuwste complex van de havenstad met dezelfde naam. Een gebouw dat beschreven mag worden als een stad in een stad. Drie grote woontorens tot maar liefst 150 meter hoogte, met op het voetstuk tal van verdiepingen met restaurants, een hotel en een groots kantorencomplex. De 44 verdiepingen met een totaal oppervlakte van 160.000 m2 maakt De Rotterdam het grootste gebouw van Nederland. BBM Vloeren mocht op de hoogste verdieping een cementdekvloer maken in het meest riante penthouse dat je maar kunt voorstellen.

Cementdekvloer penthouse

Op de hoogste verdieping stonden 3 ‘kleinere’ penthouses, die recent door één eigenaar zijn opgekocht. Na het verwijderen van tussenmuren heb je opeens een penthouse met maar liefst 750 m2 woonruimte op indrukwekkende hoogte.

De volledige verbouwing van zo’n groots appartement neemt heel wat tijd in beslag en moet secuur gepland worden. BBM heeft meegedacht en een werkbare oplossing gerealiseerd om de cementdekvloer in het penthouse te smeren.

Nu heeft de eigenaar een vloer van kwaliteit waar hij op kan bouwen.

Mogelijkheden cementdekvloer

BBM Vloeren kan een cementdekvloer op elke locatie realiseren. Of het nu gaat om hét penthouse van Nederland, uw woonhuis of zakelijk pand,  het project is bij ons goed  besteed.

Uw vloer kunt u ook altijd uitbreiden met diverse opties. Een greep uit de meest toegepaste opties:

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

De cementdekvloer die bij u past

Een cementdekvloer kent vele afwerkingen en opties. Om uw cementdekvloer tot in de puntjes te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt, voor een scherpe prijs.

cementdekvloer vlinderen

Cementdekvloer huis

Cementdekvloer woonhuis

Om de eindvloer in uw huis in goede staat te kunnen leggen, is het noodzaak dat de ondervloer van goede kwaliteit is. Dit houdt in dat de cementdekvloer en zodanig strak in ligt, dat de eindvloer geen problemen ondervind.

BBM Vloeren heeft al tientallen jaren ervaring op dit gebied, en weet als geen ander u te voorzien van een ondervloer van kwaliteit.

De cementdekvloer in uw huis kan van verschillende opties voorzien worden, zoals:

Neem contact op met de professionals van BBM Vloeren voor een vrijblijvende offerte, zodat ook uw vloer van de kwaliteit is die u verwacht.

Vloerverwarming zandcement dekvloer Tilburg

Cementdekvloer Tilburg

Cementdekvloer Tilburg

Een cementdekvloer, ook wel een zandcement dekvloer genoemd, is de oplossing voor in de woningbouw en utiliteitsbouw. Het plaatsen van een cementdekvloer zorgt ervoor dat de ondervloer zodanig vlak en egaal is, dat de eindafwerking er probleemloos op verwerkt kan worden. Zo is deze geschikt voor eindafwerkingen zoals:

cementdekvloer Tilburg

Vlakke ondervloer

Een project waar BBM Vloeren één van zijn vloeren heeft geleverd is een cementdekvloer Tilburg. De opdrachtgever heeft gekozen voor een natuurstenen tegelvloer als eindvloer, met afmetingen van 60 cm bij 60 cm. Als er gekozen wordt voor een tegel van groot formaat, is het zaak dat de ondervloer dusdanig vlak is dat de tegels niet kunnen bewegen. Hiervoor is de cementdekvloer in Tilburg gelegd.

Een project waar BBM Vloeren één van zijn vloeren heeft geleverd is een cementdekvloer Tilburg. De opdrachtgever heeft gekozen voor een natuurstenen tegelvloer als eindvloer, met afmetingen van 60 cm bij 60 cm. Als er gekozen wordt voor een tegel van groot formaat, is het zaak dat de ondervloer dusdanig vlak is dat de tegels niet kunnen bewegen. Hiervoor is de cementdekvloer in Tilburg gelegd.

Voordelen cementdekvloer Tilburg

De cementdekvloer is bij uitstek de vloer om uw eindvloer op te realiseren. De voordelen van deze vloer zijn:

  • Een vlakke vloer, zodat de tegelvloer zonder problemen gelegd kan worden.
  • Hoogteverschillen worden weggewerkt.
  • Verschillende vertrekken worden één geheel gemaakt, zodat het patroon van de tegel niet onderbroken hoeft te worden.
  • Leidingen die op de ruwe vloer liggen worden weggewerkt.

Zoals u kunt zien op de foto’s bijgaande dit project, is er ook vloerverwarming aangelegd. De cementdekvloer is bij uitstek geschikt in samenwerking met vloerverwarming, in huis, kantoor of showroom.

Cementdekvloer Tilburg en wijde omgeving

Bent u ook geïnteresseerd in een vlakke, egale vloer, kies dan voor de cementdekvloer van BBM Vloeren. Dankzij onze combinatie vrachtwagen met mobiele mortelinstallatie, kunnen wij uw vloer op elke gewenste locatie realiseren. Uw opdracht in het gehele zuiden van het land is in bekwame handen.

BBM Vloeren beschikt over een uiterst bekwaam team vakmensen, die uw vloer van A tot Z kunnen verwezenlijken. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met één van onze experts, zodat uw vloer een succes is.


Zandcement dekvloer

650 M2 Zandcement dekvloer Middelburg

Zandcement dekvloer als zakelijke oplossing

Een zandcement dekvloer heeft vele verschillende toepassingen. Zo is deze vloer ook uitstekend toepasbaar in uw zakelijke oplossing.

In deze opdracht heeft BBM Vloeren 650 M2 zandcement dekvloer geplaatst in een toekomstige sportschool in het hartje van Middelburg.Voor dit dagelijkse intensieve gebruik is de zandcement dekvloer zeker geschikt.

De basis van de bedrijfsvloer is gelegd, als afwerking heeft de klant voor zijn sportschool een legio aan keuzes, zoals:

  • Gietvloeren, een strakke op kleur gemaakte kunststof vloer.
  • Parket
  • Tegels
  • Tapijt

Als eindresultaat beschikt de klant over een gladde vloer die wat kan verduren, ideaal als zakelijke oplossing.Ook interesse in een zandcement dekvloer in uw utiliteitsbouw of woningbouw? Neem dan contact op met BBM Vloeren voor een passend advies en een vrijblijvende offerte.