Kunststof vloeren

Kunststof vloeren zijn een naadloos vloersysteem, die dienen als de afwerking en bescherming van de vormvaste ondervloeren. Daar waar hoge eisen gesteld worden aan mechanische belasting, slijtvastheid, hygiëne, chemicaliën- & vochtbestendigheid, is een kunststofvloer van BBM Vloeren dé ideale oplossing.

Zowel in de industriebouw, de utiliteitsbouw en de woning bouw kan BBM Vloeren een kunststof vloer voor u verwezenlijken die aan uw wensen en eisen voldoet.

Hieronder vindt u de beste oplossingen op het gebied van kunststof vloeren op een rijtje:

Kunststof vloeren

Kunststof vloer

Epoxy vloeren

Voor een sterke hardheid en een lange duurzaamheid, kiest u voor een epoxy vloer. Geschikt voor de zakelijke markt waar uw kunststof vloer intensief wordt gebruikt. Zo kan bijvoorbeeld uw showroom, kantoorpand of een werkvloer zoals een garage langdurig gebruikt worden zonder problemen.

PU vloeren (Polyurethaan vloeren)

In de meeste particuliere woningbouw wordt de polyurethaan vloer toegepast. Deze kunststof vloer is van een zachtere kunststof gemaakt, wat voor een groter loopcomfort zorgt. Daarnaast is de PU vloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Kunststof vloer

Coating

Onder de kunststof vloeren is de coating vloeren dunne bovenlaag, die ter bescherming en tegen slijtage van uw huidige vloer werkt. Zo voorkomt u dat het uiterlijk van de huidige vloer zijn kwaliteit verliest.

Troffel vloer

Voor de vloer die echt wat moet kunnen voortduren. Voor zware industriële toepassingen, zowel mechanisch als chemisch, is de troffelvloer de ideale oplossing.

Aan de afwerking van kunststof vloeren wordt alle aandacht gegeven. Zo kunnen de kunststof vloeren van BBM Vloeren vrijwel alle RAL-kleuren bestellen.