Cementdekvloeren

Op het gebied van cementdekvloeren is BBM Vloeren heel wat gewend. Door het gehele land hebben wij vloeren gesmeerd op van allerhande locaties. Een kleine vloer in een woonhuis of een enorme oppervlakte voor zakelijk gebruik, overal heeft BBM Vloeren een oplossing voor. Toch komen wij soms op een locatie waarbij je je ogen uit kijkt. Zo ook in Rotterdam.

De Rotterdam

De Rotterdam, het nieuwste complex van de havenstad met dezelfde naam. Een gebouw dat beschreven mag worden als een stad in een stad. Drie grote woontorens tot maar liefst 150 meter hoogte, met op het voetstuk tal van verdiepingen met restaurants, een hotel en een groots kantorencomplex. De 44 verdiepingen met een totaal oppervlakte van 160.000 m2 maakt De Rotterdam het grootste gebouw van Nederland. BBM Vloeren mocht op de hoogste verdieping een cementdekvloer maken in het meest riante penthouse dat je maar kunt voorstellen.

Cementdekvloer penthouse

Op de hoogste verdieping stonden 3 ‘kleinere’ penthouses, die recent door één eigenaar zijn opgekocht. Na het verwijderen van tussenmuren heb je opeens een penthouse met maar liefst 750 m2 woonruimte op indrukwekkende hoogte.

De volledige verbouwing van zo’n groots appartement neemt heel wat tijd in beslag en moet secuur gepland worden. BBM heeft meegedacht en een werkbare oplossing gerealiseerd om de cementdekvloer in het penthouse te smeren.

Nu heeft de eigenaar een vloer van kwaliteit waar hij op kan bouwen.

Mogelijkheden cementdekvloer

BBM Vloeren kan een cementdekvloer op elke locatie realiseren. Of het nu gaat om hét penthouse van Nederland, uw woonhuis of zakelijk pand,  het project is bij ons goed  besteed.

Uw vloer kunt u ook altijd uitbreiden met diverse opties. Een greep uit de meest toegepaste opties:

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

De cementdekvloer die bij u past

Een cementdekvloer kent vele afwerkingen en opties. Om uw cementdekvloer tot in de puntjes te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt, voor een scherpe prijs.