Buitenbeton – Passerelle

Buitenbeton

Beton kent vele vormen en maten. Beton wordt dan ook niet alleen gebruikt in de binnenbouw, zoals de industrie en woonbeton, maar ook buiten in de open lucht wordt beton op diverse manieren ingezet.

buitenbeton-passerelle
beton-vijver

Passerelle Vanderlande

BBM heeft voor Vanderlande Industries BV een buitenbeton project gerealiseerd. Om de verschillende gebouwen met elkaar te verbinden, is gekozen om een passerelle te bouwen. Zo blijven de mensen die bij Vanderlande in de weer zijn lekker droog als zij van A naar B onderweg zijn.

Om de passerelle sterk te maken en ook nog eens esthetisch mooi af te werken, is gekozen om het voetpad van gekleurd beton te maken. De afgewerkte betonvloer is daarna gestraald en geïmpregneerd met een speciaal verstevigend middel. Zodoende behoudt de betonvloer zijn antislip eigenschap en is ook nog eens een lust voor het oog.

buitenbeton

Beton totaalproduct

Beton kan in de open ruimte op veel manieren ingezet worden, zoals bovenstaande passerelle. Maar ook gebezemd beton behoort tot de opties. Dat is een uiterst ruwe beton variant die geschikt is om er met zwaar verkeer over te rijden. Ook terrassen en opritten zijn mogelijk.

BBM Vloeren verzorgt uw betonproject van bekisting, storten en afwerken tot en met verzegelen en impregneren. Een totaalproduct!

Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte

De betonvloer die bij u past

Een buiten betonvloer heeft vele afwerkingen en opties. Om tot in de puntjes uw betonvloer te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt, voor een scherpe prijs.

Een greep uit de gerealiseerde betonvloeren van BBM Vloeren:

Betonvloer Tillywood Tilburg

Tillywood in de nieuwe spoorzone 013

Het platform voor en door Tilburgers, Tillywood, gaat een nieuwe locatie betrekken.

Dat heeft nogal wat voeten in de aarde voordat het eenmaal zo ver is. Gelukkig was er locatie die aan alle wensen voldeed; het voormalig van Gend & Loos terrein lang de Hart van Brabantlaan. Bij uitstek de nieuwe ‘place to be’. De gemeente Tilburg gaat namelijk een heus stadspark hier ontwikkelen om de nieuwe spoorzone van 013 kracht bij te zetten.

Tillywood Talenthouse

Het betrekken van het oude pand gaat niet zomaar. Er diende het één en ander te gebeuren om het Tillywood Talenthouse om te toveren totde ruimte die het geworden is. In BBM is de partner gevonden die het pand van binnen opknapte.

Betonvloer Tillywood Tilburg

Buiten de algemene klussen, die vakkundig uitgevoerd zijn, zoals stucadoor- en schilderwerken draagt BBM natuurlijk zorg voor een uitstekende vloer.

Zo is er in de 200 m² tellende bedrijfsruimte een betonvloer verwerkt zodat Tillywood zich lekker kan gaan uitleven. De betonvloer is afgewerkt met een coating zodat deze lang beschermt is tegen vuil, vlekken en beschadigingen.

Opties betonvloer

Een betonvloer kan in alle soorten en maten geleverd worden. Van woonbeton in en rondom huis, een betonvloer in de bedrijfsruimte zoals bij Tillywood, of een industriële betonvloer voor de zware belasting.

Ook zijn er verschillende opties te bedenken in de afwerking van een betonvloer zoals:

Uitgebreid advies en vrijblijvend een offerte

De betonvloer die bij u past

Een gevlinderde betonvloer heeft vele afwerkingen en opties. Om tot in de puntjes in uw betonvloer te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt voor een scherpe prijs.

Een greep uit de door BBM Vloeren gerealiseerde betonvloeren:

woonbeton

Antraciete betonvloer

Antraciet betonvloer

Een betonvloer is in vele soorten en maten leverbaar.

Wat te denken van een vloer op kleur. De betonvloer is leverbaar In diverse RAL-kleuren. Zo hebt u de keuze welke vloer het beste past bij uw woning en interieur.

In een recentelijk project heeft BBM een antraciete betonvloer geleverd. Op onderstaande foto’s krijgt u een impressie van de mogelijkheden.

Een gekleurde betonvloer iets voor u? Neem dan contact op met BBM voor een uitgebreid advies en een vrijblijvende offerte

hellingsbeton

Hellingsbeton – Betonneus

Hellingsbeton

Niet alleen vlakke vloeren maar ook specialistische betonwerken zijn toevertrouwd aan BBM . Een van die specialiteiten is hellingsbeton (ook wel een betonneus genoemd).

Zo zijn er garageboxen voorzien van deze betonnen oprit. De voorgaande ijzeren rijplaten voldeden niet aan de gestelde eisen. Door de boxen te voorzien van hellingsbeton wist BBM dit probleem te verhelpen.

Sloopwerken, stellen en bekisting, storten en afwerken, het volledige project wordt door één partij uitgevoerd. Zo heeft u één aanspreekpunt hebt voor uw vloer en verbouwing.

Heeft u ook een project dat een unieke oplossing nodig heeft, informeer dan bij BBM voor een uitgebreid advies en vrijblijvende offerte.

garage betonvloer

Betonvloer Garage

Betonvloer garage

Betonvloeren zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven. Door een betonvloer van industriële kwaliteit te laten aanbrengen, kan elke onderneming zijn bedrijfsvoering uitoefenen op één van deze strak afgewerkte vloeren.

Betonvloeren zijn voor legio bedrijfstakken interessant, zoals bijvoorbeeld een garagevloer, werkplaatsvloer, showroom, winkel en horeca.

Met een industriële betonvloer kunt u kiezen voor:
Gewapend beton, zodat de vloer één geheel vormt en veel kan verduren.
Gevlinderd beton, de betonvloer afgewerkt zo ruw of glad als u wilt.
Vloeistofdicht voorzieining, de betonvloer wordt afgewerkt met een coating zodat u aan alle eisen voldoet.

Onderstaande betonvloer van een garage is een professionele eindvloer die de ondernemer in staat stelt zijn werk zonder problemen te doen. Met dubbele wapening voor maximale draagkracht, kunnen de grootste lasten binnen in de betonvloer garage geplaatst worden. Glad gevlinderd met een slijtlaag, weet de klant zeker dat de vloer vele jaren mee gaat.

Elke vloer is uniek. Wilt u weten welke betonvloer bij uw wensen en eisen past, neem dan contact op met BBM Vloeren voor een passend advies en een vrijblijvende offerte.

betonvloer

Betonvloer Tilburg Leuq

Betonvloer Tilburg - Leuq Dameskleding

Leuq, al jaren een begrip op het gebied van dameskleding in Tilburg, gaat uitbreiden. BBM Vloeren mocht hier de nieuwe betonvloer leveren, om zo de industriële look van het pand vorm te geven. U kunt nu ook terecht bij de nieuwe winkel van Leuq, te vinden in de Reeshof, aan het Stadsplein Forum.

De betonvloer dient als basis van de volledige uitstraling van de winkel en kan in vele verschillende afwerkingen geleverd worden. Leuq heeft voor haar nieuwe locatie een betonvloer te Tilburg gekozen met een stoere, rauwe uitstraling. Zo is er een industriële look gecreëerd in het nieuwe pand.

Vloerverwarming

Deze betonvloer in Tilburg is voorzien van vloerverwarming. Met gewoon gestort beton zou dit problemen op kunnen leveren. Wanneer u dit laat uitvoeren door de specialisten van BBM Vloeren, dragen zij er zorg voor dat de juiste, geschikte materialen gebruikt worden in uw vloer. Zo kan een betonvloer uitstekend functioneren als drager van uw vloerverwarming.

Betonvloer Tilburg - winkelpand

Omdat het een winkelpand van 100 M2 betreft, is de belasting van de vloer niet zo groot als bij vloeren die een industriële toepassing hebben. De wapening die gekozen is in deze betonvloer Tilburg kan dan ook van een lichtere variant wapeningsnetten zijn. De dikte van de vloer kan dan ook aangepast worden op deze utiliteitsbouw, zodat er op de kosten van deze betonvloer in Tilburg bespaard kan worden.

Volledig project

Uw volledige project is aan BBM Vloeren goed uitbesteed, van start tot eindoplevering. Wij ontnemen u alle zorg omtrent uw nieuwe vloer. Het enige wat u hoeft te doen is na afloop genieten van uw opgeleverde betonvloer. Wat wij concreet voor u kunnen betekenen:

  • Passend maken en leggen van de isolatie en wapening van de vloer
  • Het leggen en aansluiten van de vloerverwarming
  • Uitzetten van het door u gewenste peil
  • Uw pand voorzien van een betonnen vloer met een stoere industriële look

Voor een betonvloer die bij uw wensen en eisen past, neemt uw contact op met BBM Vloeren.Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden van woonbeton of een bedrijfsvloer met u te bespreken.