Beschadigde vloer

Een bestaande vloer uit je woning of bedrijfsruimte uitbreken en verwijderen kan lastig zijn. Doorgaans is de bestaande vloer op zo’n manier vastgemaakt aan de ondervloer, dat het onmogelijk is deze los te maken zonder de ondervloer te beschadigen.

Het oude pand van de ABN AMRO aan de Westermarkt te Tilburg kwam ook met deze problemen te zitten. Na het demonteren van de bestaande houten vloer, was de onderliggende zandcement dekvloer zo beschadigd dat reparatie noodzakelijk was. Als specialist op het gebied van vloerreparatie draagt BBM Vloeren er de zorg voor, dat problemen omtrent een beschadigde vloer professioneel opgelost worden

Geëgaliseerde vloer

Repareren vloer

Voordat het egaliseren vloer kan aanvangen, dient de ondervloer behandeld te worden. Hierbij worden de gaten in de vloer gevuld met zandcement om er voor te zorgen dat het egaliseren vloer niet gaat uitzakken.

Op plaatsen waar de bestaande vloer te hoog wordt bevonden, wordt de vloer gefreesd en geschuurd. Met speciale daarvoor bestemde vloermachines worden deze plekken bewerkt. Zo zorgt BBM Vloeren er voor dat de vloer egaal genoeg is.

De zandcement dekvloer wordt daarna met een speciale primer bewerkt, zodat de hechting de nieuwe, geëgaliseerde vloer optimaal is met de beschadigde ondervloer.

Egaliseren vloer

Nadat de voorbereidende fase doorlopen is, kan het werkelijke egaliseren van de vloer aanvangen. Door gebruik te maken van de juiste producten in de voorbereiding en in de behandeling van de vloer zelf, wordt ervoor gezorgd dat er een egale ondervloer gesmeerd wordt. Het eindresultaat is snel weer beloopbaar, binnen 24 uur kunt u weer op de vloer verder waar u gebleven was.

BBM Vloeren zorg voor de juiste voorbereiding en afwerking in al zijn projecten. Hierdoor is het eindresultaat van een dusdanige kwaliteit dat de klant te allen tijde op een mooi eindresultaat terug kan kijken.

Het team van BBM Vloeren staat klaar om de vloer te leveren naar uw wensen en eisen. Voor een uitgebreid advies en een vrijblijvende offerte, neem dan contact op via onderstaande knop.