VLOER SCHUREN EN EGALISEREN

Voor een optimale hechting van de nieuwe overlaging, is het noodzakelijk eerst de (beton)vloer te schuren. Want hoe beter de hechting, hoe langer het product dat er op aangebracht wordt blijft zitten. Het vergroot de levensduur van je vloer dus aanzienlijk! Een goed begin is het halve werk en laat dat maar aan onze vakspecialisten over. Met de juiste vakkennis maken wij jouw (beton)vloer klaar voor verder gebruik.

BETONVLOER SCHUREN

Alle betonsoorten zijn keihard. Maar met goede expertise kunnen alle betonvloeren geschuurd worden, mits je over de juiste materialen beschikt natuurlijk. Werk je bijvoorbeeld met een harde en dichte vloer, dan is deze voorbehandeling des te belangrijk. De perfecte ruwheid van een betonvloer zorgt voor een perfecte hechting.

ANHYDRIET SCHUREN

In nagenoeg alle gevallen is het noodzakelijk een anhydrietvloer te schuren. Nadat de anhydrietvloer aangebracht is, ontstaat een dun waterig laagje. Hierin kan een reactie plaatsvinden van de kalk met kooldioxide uit de lucht. Zo kan een calciumcarbonaat ontstaan, wat op het oppervlak blijft liggen als een dun laagje. Ga je hierop je eindafwerking leggen? Dan is de kans aanzienlijk dat het niet goed hecht: schuren dus!

vloer frezen

CEMENTDEKVLOER SCHUREN

De cementdekvloer is een tussenvloer die hechting aanbrengt tussen de boven- en ondervloer. Een cementdekvloer wordt vaak toegepast wanneer een ondervloer bijvoorbeeld niet egaal genoeg is, afloopt, of als er sprake is van niveauverschil. Door de cementdekvloer te schuren, zorgen we voor een optimale hechting met de vloerafwerking.

EGALISEREN VAN ANHYDRIET-, BETON- EN CEMENTDEKVLOER

Werk oneffenheden en beschadigingen weg door je vloer te egaliseren . Het resultaat? Een vlakke ondervloer om je eindvloer op te realiseren! Enkele voordelen hiervan zijn:

  • Vlakke, egale vloer
  • Voorkomt scheurvorming dankzij elasticiteit
  • Kan hoge druk verduren
  • Hardt snel uit: binnen 24 uur

VLOEREN FREZEN EN STRALEN

Is het in jouw bedrijfshal nodig een vloer te frezen of stralen? Bij BBM Vloeren weet je zeker dat dit door vakbekwame mensen wordt aangepakt. Voor betonvloeren in bedrijfshallen werken we met samen met enkel specialisten!

Vloer Frezen

Heb je nog wat hoogte over, of is de vloer niet strak of egaal genoeg? Dan is het frezen van de vloer een uitstekende oplossing. Het resultaat is een strakke, egale vloer.

Stofvrij stralen met beperkte overlast

Met stralen wordt een dun laagje van de bestaande vloer weggehaald. Voornamelijk wordt dit toegepast bij de bewerking van beton- en tegelvloeren. Zo kunnen deze vloeren dienen als ondervloer. Stofvrij stralen is de meest efficiënte manier om een vloeroppervlakte te reinigen en klaar te maken voor de nieuwe vloerafwerking. Dit alles met weinig tot geen last van stof en overlast! BBM Vloeren zorgt altijd voor de juiste materialen op de juiste plek.

Vloer frezen, vloer stralen of uw vloer laten schuren. Bij BBM Vloeren weet u zeker dat dit door vakbekwame mensen onder handen wordt genomen.