Logo in vloer

Soms komt er een idee voor een vloer dat niet alledaags is. Of een vloer moet voldoen aan specifieke normen en eisen. Om dit specialistisch werk in goede banen te laten verlopen, zijn er de professionals van BBM Vloeren.

  • Uw bedrijfslogo in de vloer
  • Uw vloer in elke denkbare kleur
  • Markering en belijning op de vloer
  • Vloer met antisliplaag

Parkeergarage Tiwos

De Tilburgse woonstichting Tiwos gaat met zijn tijd mee en had daarom behoefte aan oplaadpunten in hun parkeergarage voor elektrische auto’s. Zo’n oplaadpunt moet aan bepaalde eisen voldoen. BBM heeft met betrekking tot de vloer Tiwos in de gestelde eisen voorzien.

Logo oplaadpunt

Om duidelijk aan te geven dat een parkeervak bedoeld is voor elektrische auto’s, is er gebruik gemaakt van het logo dat hiervoor staat. Met speciale folie en vloercoating is het logo in de vloer verwerkt.

Vloer op kleur

Om de elektrische parkeervakken duidelijk aan te geven, moeten de vakken in zogenaamd ‘verkeersgroen’ worden aangegeven. Kunststofvloeren van BBM zijn in alle RAL-kleuren te verkrijgen, dit was dan ook geen probleem.

afrastering parkeergarage

Markering vloer

De bestaande belijning was kwalitatief niet goed genoeg meer. Ook deze zijn weer opnieuw belijnt en geven zo een duidelijk parkeervak aan.

Antisliplaag

Omdat het gaat om een parkeergarage, wordt de vloer flink belast door al het verkeer dat erover rijdt. Een gladde vloer is dan onhandig, auto’s hebben geen grip en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Hiervoor zijn de nieuwe vakken behandeld met een antislip laag, zodat de vloer doet waarvoor hij gemaakt is.

Uitgebreid advies en vrijblijvend een offerte

De vloer die bij u past

Een vloer heeft vele afwerkingen en opties. Om uw vloer tot in de puntjeste voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt voor een scherpe prijs.

Een greep uit de door BBM Vloeren gerealiseerde vloeren: